lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä

Tänä vuonna on tullut ommeltua enemmän kuin varmaan viimeiseen kolmeen vuoteen yhteensä. Uskollisesti kuvaan kaikki valmistuneet blogia varten, mutta sitten kuitenkin jätän ne bloggaamatta. On vain niin paljon helpompi laittaa kuvat paikallisten ompelijoiden facebook-ryhmään (Turun seutulaisille: https://www.facebook.com/groups/1537323173174334/). Jospa nyt pääsiäspyhinä ottaisi itseään niskasta kiinni ja laittaisi osan kuvista tännekin. Tässä nyt ainankin yksi viimeisimpiä ompeluksia parin päivän takaa:



Meillä ei ole ollut tapana antaa lapsille mitään määrättömiä määriä suklaamunia, joten erilaiset piilotusleikit ovat tuntuneet vähän kököiltä. Tänä vuonna ompelinkin lapsille pääsiäislokerikon, johon voi pitkin pääsiäistä piilottaa munan. Lapset ovatkin innoissaan seurailleet milloin lokerikkoon ilmestyisi jotain :)


Taskut tein ihanaakin ihanammasta Petteri Kaniini kankaasta. Meidän 11-vuotias esikoispoika ehkä haluaisi pääsiäismunansa jo jostain vähemmän hempeästä lokerikosta, mutta häneltähän ei kysytä, eihän? :D


Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. No laitapa ihmeessä tännekin, niin minäkin pysyn kärryillä, kun en siellä facebookissa ole:)

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)