keskiviikko 20. elokuuta 2008

Hyvin istuvat housut

Olen mielelläni käyttänyt meidän 2 vee tytöllä talvisin veluurihousuja arkihousuina. Mutta voi itku kun tyttö on niin hoikka, että melkein kaikki valmishousut roikkuvat päällä ja sama vika on valmiskaavojen kanssa. Aiemmin olen ostanut meille Ranskalaisen Kenzon veluurihousuja, aivan ihana kapea bootcut malli, joka istuu meidän neidille täydellisesti. No ne on valitettavasti vähän hintavia ja suurempana ongelmana nykyään on se, että niitä ei enää saa mistään. Käsittääkseni veluurihousut eivät enää kuulu Kenzon mallistoon. No sitten sain suuren ahaa elämyksen: leikkaanpa meidän huonokuntoisimmat vanhat Kenzot kaavoiksi ja teen itse uudet! No nyt saavat sitten kokeneemmat ompelijat nauraa partaansa; että viitsii joku tulla blogistaniaan kertomaan jotain noin vanhaa juttua :D Minulle se vain oli uusi keksintö, että kaavoja saa muualtakin kuin käsityölehdistä!

Tässä vanhat vähän pienet housut leikattuina. Vähän levensin ja pidensin, jotta sain "seuraavaa" kokoa.
Ja tadaa! Tässä neidillä uudet hyvin istuvat housut päiväkotiin :)


Nyt sitten eikun tekemään uusia housuja sarjatyönä. Veluuria on jo runsaasti hamstrattuna. (Keskimmäinen on muuten aivan ihana suklaanruskea, vaikka näyttääkin melkein mustalta.)


Käykös kenellekään muulle muuten koskaan näin? Lähdin Eurokankaaseen ostamaan vähän veluuria ja pienen palan fleeceä ja kävelin ulos kaupasta tällaisen kassillisen kanssa:

1 kommentti:

  1. Hahaa, samaistun tuohon viimeiseen kuvaan todella! :D

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)