torstai 25. maaliskuuta 2010

Suojukset autoon/Car seat covers


Mies osti itselleen uuden auton syksyllä. Vanhassa autossa olleet penkinsuojukset olivat uuteen autoon vähän pienet ja miehen mielestä liian lapselliset. Mies halusi jotain tyylikkäämpää. Sai sitten itse valita vahakankaan ja päätyi tähän Sami Vullin suunnittelemaan Finlaysonin mustavalkoiseen. Itsekin kyllä tykkään näistä, vaikka olenkin enemmän värien ystävä.


My hubby bought a new car in the fall. Since our children bring a lot of mud and dirt into the car, new car seat covers were needed. Hubby wanted something simple and stylish, not childish. He got to choose the fabric himself. His choice was this black and white laminated fabric by Finlayson.
Asiasta toiseen. Me aiomme osallistua Earth Houriin. Kyllä kai tekin?

By the way, we are participating in the Earth Hour. What about you?


9 kommenttia:

 1. Hienot! Meillä mies on tarkka autosta ja siitä, että se pysyy siistinä (mukamas ;)) tään vois olla meillekin hyvä ratkaisu. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäät ja käytännölliset päälliset!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvän näköiset. Meillä on vain iisomman pojan potkuilta suojaamassa yksivärinen musta ostettu kurasuoja, mutta tuollaisethan olisivat paaaljon ihanammat. Taas yksi hyvä idea napattavaksi (ja ajanpuutteen vuoksi lopulta haudattavaksi, pelkään pahoin)

  VastaaPoista
 4. Norppastiina: Juu, miten ne miehet aina onkin niin tarkkoja autoistaan, vaikka kotona ei pieni sotku haittaa ;) Nämä on tosiaan helppo pitää puhtaina, meillä tälläiset on ollut lähes aina. Edelliset oli Marimekon Bo boo kankaasta. Tykkäsin niistä hirveästi, mutta mies halusi nyt jotain "tyylikkäämpää"

  Marita: Kiitos :)

  Unaja: Juu, aina on ideoita liikaa toteutettavaksi. Nämä on onneksi aika nopeatekoiset.

  VastaaPoista
 5. Onpa hienot suojukset! Mun pitäis myös tehdä tuommoset, mut ei vaan millään oo saanu aikaiseksi kun periaatteessa pitäisi sitten tehdä kahdelle lapselle kahteen autoon.

  VastaaPoista
 6. Mulla on tunnnustus sulle mun blogissa.

  VastaaPoista
 7. Pst.. blogissani on tunnustus sinulle.

  VastaaPoista
 8. Tein vuosi sitten itsekkin suojukset, tosin vanhaan autoon. Meillä on etupenkin taustat onneksi nahkajäjitelmää eli niihin ei suojuksia tarvittu. Sensijaan tein helposti irroitettavat istuin suojat vyöistuimiin. Ne tein ihan yksivärisestä vedenpitävästä ulkoilukankaasta. Tahdon nimittäin olla monesti niin laiska, että nappaan suoraan hoidosta lapset kuravaatteiden kera autoon. Nämä suojat mahdollistavat sen kätevästi, takapenkilläkin on vastaava suoja myös. Eläköön käytännöllisyys!

  VastaaPoista
 9. Hienot suojukset! Jospa meillekin saataisiin joskus auto vaihdettua, niin voisi siihen sitten tehdä. Siis minun kulkupeliin, miehen auto ei paljon suojista kummenisi, siellä kun pyörii moottorisaha tykötarpeineen (ja sahanpuruineen), niin se ei koskaan ole siisti.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)