sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Viimeinen talvipipo / Last of winter hats


Olen joskus maininnut, että olen tosi hidas neuloja. No nyt voin ilokseni ilmoittaa, että viimeinen talvipipo on valmistunut ;D Viimeinkin sain siis itsekin uuden pipon. Lanka on aivan ylellisen ihana Debbie Blissin alpaka silk aran. Kuten nimestäkin voi päätellä, sisältää alpakkaa (80%) ja silkkiä (20%). Tästä työstä olen aivan erityisen ylpeä, koska se ensimmäinen neuletyö ikinä, jonka olen tehnyt ilman ohjetta. Voipi olla, että kavennukset olisi voinut tehdä paremminkin, mutta nyt en kyllä keskity sellaisiin pikkuseikkoihin vaan nautin onnistuneesta työstä :)

I have sometimes mentioned that I'm very slow knitter. I'm happy to announce that last of winter hats is now finished ;D I finally got myself a new hat too. Yarn is wonderful and luxurious Debbie Bliss alpaka silk aran. As mentioned in the label, it contains alpaka (80%) and silk (20%). I'm specially proud of this hat because it is the first knittingproject ever that I've made without a pattern.


Koska kaikki talvineuleet ovat nyt valmiit, oli hyvä syy käydä hamstraamassa kevätlankoja. Voi kun nämä keväiset värit ovat niin herkullisia :P Ensimmäinen kevätpipokin alkaa olla jo valmis. Toivottavasti saisin ensi viikolla rauhoitettua vähän aikaa myös ompelukoneen äärelle.

There were a good reason for buying springtime yarns, since all the winter-knitting is now done. These springlike colours are simply delicious :P The first springhat is also almost done. I'm hoping to get some sewing done next week too.

7 kommenttia:

 1. Oikein onnistunut pipo ja eiköhän ne kavennuksetkin ole siellä ihan kohdillaan!
  Ihania lankoja:)

  VastaaPoista
 2. Nätti! Eikä siellä vielä niin lämmin ole, ettetkö ehtisi talvipipoa vielä tälläkin kaudella käyttää, ja tuleehan se seuraavakin talvi (sitten joskus piiiitkän ajan päästä!)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana pipo. Minä olen niin onneton neuloja, ihanaa on aina aloittaa kaikenlaisia juttuja mutta kun en saa mitään valmiiksi.

  VastaaPoista
 4. Iinu: Kiitos :)

  -maria- Kiitos! Juu, ja nythän tuli juuri sopivasti taas 30 cm lunta :D

  ~Maria~: Kiitos :)

  Hanna: Kiitos! En minäkään oikein pipoa isompaa saa valmiiksi, koska olen tosi hidas neuloja :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis pipo!
  Mun talvipipolle kävi huonosti: lanka kyllä pääsi puikoille, mutta en päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen pipon mallista. Neljättä kertaa samaa pipoa purkaessani päätin, että antaa olla. :)

  VastaaPoista
 6. Himmu: Kiitti! Onneksi voi taas yrittää uudelleen vaikkapa ensi talvena. Sitä ennen on ehtinyt hakea inspiraatiota vaikkapa täältä internetin ihmemaasta :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)