lauantai 8. marraskuuta 2008

"Pöllö istu puussa..."

Huih, blogihiljaisuus näytti venyneen jo yli kuukauden mittaiseksi. Kauhea kiire on syönyt kaiken ajan käsitöiltä ja minulla ei ole ollut teille mitään esiteltävää. Koko ajan olen hiljalleen jotain näprännyt, mutta kiireessä se ikävin vaihe, eli viimeistely, jää aina tekemättä. Tämäkin pöllöpipo on ollut jo pitkään lähes valmiina. Tällä viikolla ollaan koko perhe sairastettu neljä päivää kotona ikävää syysflunssaa. Minä olen käyttänyt ajan hyödykseni ja viimeistellyt puolivalmiita käsitöitä.


Pipon lankana on Isoveli Colori ja malli on langan vyötteestä. Minä sitten olin tarpeeksi tyhmä, etten ymmärtänyt ohjetta oikein ja niin siitä sitten tuli vähän oma versio (kavennukset tehty liian tiiviisti) Joskus ihmettelen noita ohjeita, kelle ne oikein tehdään, kun aina onnistun tekemään jotain väärin!! Omasta mielestäni olen kuitenkin ihan tavallisella järjenjuoksulla varustettu yksilö. No kaipa se on vain kokemattomuutta neulomisessa. Onneksi piposta tuli virheestä huolimatta käyttökelpoinen.


Pipon alareunaan virkkasin pari kerrosta Novita Nalle langalla. Pöllö on tehty huovutetusta vanhasta villapaidasta. Näin alun perin tämän tyyppisen pöllömallin Etsyssä ja sittemmin muistaakseni ainakin parissa Suomalaisessa blogissa. Pöllöä tehdessä minulla ei kuitenkaan ollut enää näitä malleja muistissa, joten pöllö on omaa tuotantoa, mutta saanut siis inspiraation virtuaalimaailmasta.


Edit: Jos joku muuten muistaa mistä noita muita pöllötöitä löytyy, niin laita ihmeessä vinkki kommennteihin!

1 kommentti:

  1. Ihana pöllö! Pöllölinkkiä minulla ei ole tiedossa, mutta sainpa tästä idean heijastinpöllöstä pojan pipoon - hänellä kun on rakas pehmopöllö, niin pöllöt ovat erityisen "in" meillä. Näin ne ideat kiertävät :)

    Ja kiva kuulla sinusta taas hetkestä aikaa!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)