lauantai 27. syyskuuta 2008

Tunnustus ja ylellistä kashmiria


Mikä ihana yllätys, sain Marialta tämän Karvistunnustuksen :) Olen todella otettu, tunnustus lämmittää tosiaan mieltä. Mukava, että sepustuksiani jaksaa joku muukin katsella, kuin minä itse. Tunnustuksen saa jakaa eteenpäin viidelle muulle blogille. Valinta oli vaikea, ihania blogeja on pilvin pimein. Tässä kuitenkin tarkan harkinnan jälkeen viisi sellaista mukavaa blogia, joissa kaiken muun kivan lisäksi on myös minua erityisesti kiinnostavia ommeltuja lastenvaatteita.

Arjen riemua

Kankaanpalasia

Meillä

Pientä ja kaunista

Pitsiä ja juhannusruusuja

En tietenkään loukkaannu, jos joku teistä ei halua ketjua jatkaa, mutta halusin kuitenkin kertoa teille ja muillekin, että näissä blogeissa vierailen säännöllisesti.

Opiskelut ovat tällä hetkellä nielleet kaiken ajan tosi tehokkaasti ja ompelukone on valitettavasti joutunut toistaiseksi naftaliiniin. Puikot ovat sitten sen sijaan suihkineet vähäisinä vapaahetkinä. Tuossa jo aiemmin mainittu kaima kyseli kommentteja Debbie Blissin langoista. Tällä hetkellä puikoilla on Baby cashmerino. Langassa on 55% merinovillaa, 33% keinokuituja ja 12% Kashmiria. Lankaa on ollut tosi helppoa neuloa ja se tuntuu ylellisen pehmeältä. Mukavaa langassa on myös se, että konepesu 30 asteessa on sallittu. Jään mielenkiinnolla odottelemaan miten lanka lopulta käytössä toimii, pysyvätkö värit ja miten paljon neule nyppyyntyy.

Näin paljon olen saanut aikaiseksi, toivottavasti kohta voin jo esitellä valmiin tekeleen.


3 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! Sellaisen saaminen ilahduttaa aina vaikken niitä ole eteenpäin jakanutkaan...

  Ihanan näköinen neulomus sinulla tulossa, palmikot ovat suosikkejani!

  VastaaPoista
 2. Suuret kiitokset tunnustuksesta!
  Yhdyn myös edelliseen, tuo tulossa oleva neule näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ilahduin tunnustuksesta. Sain blogattua nahkatossuista, kiitos myös niiden kaavasta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)