lauantai 18. huhtikuuta 2009

Pipo ja vasikka / hat and veal

Mitään suurempia käsitöitä ei ole valmistunut, koska tentit ovat pitäneet minut kiireisenä. Muutama pienempi työ on kuitenkin valmistunut, voi kun vielä ehtisi kuvata kaikki! Tässä pojan uusi kevätpipo. Aivan yksinkertainen malli, kuten poikien mallit usein on. Ohje löytyi Suuren käsityökerhon numerosta 9/2008 (Se on kerho, eikö olekin? minä en ainakaan vielä toistaiseksi ole oppinut puhumaan käsityölehdestä, ehkä sitten joskus parinkymmenen vuoden päästä!)

I've been so busy with exams, that I have only finished some small and simple items. Time have been so scarce, I haven't even managed to take pictures of them. Here is anyway a new spring hat for our boy. Pattern is very simple as hats for boys usually are.Pieni tunnelmakuva pääsiäislomalta. Eikös olekin suloinen? Pieni päivänikäinen vasikkavauva :) Vasikasta tuli tyttömme kaima ja tyttö on siitä riemuissaan, poika tietysti kauhean kateellinen. Ehkäpä seuraavasta tuleekin pojan kaima! Kärry on muuten punnitsemisen apuna, ei vasikoita sentään näin pienissä tiloissa säilytetä ;) Varsinkaan tätä onnellista, joka sattui syntymään luomuvasikaksi.

An idyllic picture of our Easter holiday. Ain't it cute? A little one day old baby veal :) Little veal got the same name as our daughter and she is delighted about that. Our son though is very envious. Maybe the next veal will get his name! By the way, the cart is for helping to weigh the veal, not to keep it there permanently ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana väri pipossa - turkoosi ja takin punainen natsaavat hienosti yhteen!

  Minä muuten puhun myös käsityökerhosta - sen minkä nuorena oppii,... eikös vaan.

  VastaaPoista
 2. Kiito molemmille kehuista. Niin se on, minkä nuorena oppii.. Minä olen edelleen ihan sekaisin noista pankkien nimistäkin; olikos se nyt koppi, syppi, merita, nordea, postipankki, leonia vai sampo...

  VastaaPoista
 3. Suloinen pipo! Pitäisi ehkä uskaltaa kokeilla jotain yksinkertaista mallia kevätpipoiksi tytöille, kun ostin ihanaa Loftia Kädentaitomessuilta.

  Juu, ja mullekin tuo on kerho, ei lehti. ;)

  VastaaPoista
 4. ~Maria~: Kiitos! Kokeile toki, ei se vaikeaa ole, en ole minäkään kauheasti neulonut ennen kuin viime aikoina, nyt vain pelkään, että jos siihen jää koukkuun ;) Hyvä, että meitä "kerholaisia" on enemmänkin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)