lauantai 2. toukokuuta 2009

Vappu / May Day


Miten ihana vappu meillä olikaan tänä vuonna :) Ilma oli kuin morsian ja suurimman osan vapusta vietimmekin ulkosalla. Miten mukavaa, että suoraan vapusta jatkui viikonloppu, joten voimme vielä vähän viipyillä vapputunnelmissa. Vapun juhlinta alkoi lapsilla aattona päiväkodin naamiaisilla. Minä sain sopivasti edellisenä yönä naamiaisasut ommeltua valmiiksi. Asut tietenkin lasten toivomusten mukaiset, eli prinsessa-asu pikku prinsessalle ja esikoiselle ilman muuta taikaviitta asu.

What a lovely May Day we had this year :) The weather was fantastic, sun shined and it was really warm. We spent most of the May Day outdoors. It so nice that straight after May day is weekend. This way we can linger in May Day atmosphere a little bit longer. May Day partying started on Thursday when our children had a costume party at their kindergarten. I managed to finish these costumes the night before. The costumes were chosen according to the children's wishes. Our little princess wanted a princess-dress and our super-hero wanted a Super-Donald outfit.

3 kommenttia:

 1. Huh, olet tehnyt tosi ison työn naamiaispukujen kassa!! Hienot ovat! Minä olen näissä kohden mennyt riman alta eli kaupasta prinsessa- ja Turlespuku :)

  VastaaPoista
 2. Aivan huippuhienot asut! Tällaiset on mukavia, kun ne voi ottaa aina leikeissä uudelleen ja uudelleen käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Eliisa: Juu, viime vuonna menin minäkin sieltä mistä aita on matalin ja ostin kaupasta merirosvopuvun. Nyt oli vain ihan "pakko" saada taikaviitta asu ja niitä ei kaupasta saa. Prinsessapuku oli pakko tehdä sitten tasapuolisuussyistä. Toistaiseksi on vielä äidin ompelukset arvossa ja niitä pitää tehdä suurin piirtein tasapuolisesti :)

  Annika: Kiitos :) Toivottavasti tosiaan kelpaisivat vähän pidempäänkin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)