tiistai 8. helmikuuta 2011

Lämpimämpää ylle

Toiset aina onnistuvat bloggaamaan ompeluksensa heti joko samana päivänä tai ainakin muutaman päivän sisällä. Minulla usein jää kuvaaminen, kun huonolla kameralla ei saa näillä valaistusolosuhteilla mitään kuvia. Tai sitten kun saan kuvattua, niin kuvat makaavat koneella vaikka kuinka pitkään kun en ehdi blogata. Tämäkin paita valmistui jo joskus tammikuussa, kun pitkän pakkasjakson jälkeen ajattelin, että olisi kiva saada paksumpiakin paitoja kuin pelkästään trikoopaitoja. (No sittenhän ne ilmat sitten heti lämpenikin ;))


Kangas on siis ihanaakin ihanampaa Iinulta ostettua hyvälaatuista collegea.  Sellaista nurjalta untuvanpehmeäksi harjattua ja päältä sileää ja tiivistä. Tätä tuli ostettua myös vaaleanpunaisella pohjalla, tarkoituksena tehdä kesäksi huppari. Hihojen vaaleanpunainen kangas on Eurokankaan pakalta, jäänyt yli tästä hupparista. Paidan kaava löytyy Ottobresta 1/2008. Tämä on ollut yksi minun suosikkikaavoista, yksi aiempi versio löytyy blogistakin. Tämä paita on kokoa 110 cm.

7 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis paita.
  Minä tykkäisin käyttää enemmänkin collegeita, mutta sekä kankaissa että valmisvaatteissa on pojille huonosti valikoimaa.

  VastaaPoista
 2. Kaipailen myös välillä kunnon collegea, kun kaapista tuntuu löytyvän aina vain kasapäin ohuita trikoita. Tosi hieno paita kyllä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on kyllä! Samaista kangasta joskus ihastelin ja ei taaskaan saa kuvasta sitä oikeaa käsitystä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kangas! Kaunis paita. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kangas ja kaunis paita!
  Mulla myös tahtoo noi kuvaamiset jäädä tai sitten käsittelyt.

  VastaaPoista
 6. Sulle olisi tunnustus mun blogissa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)