sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Neiti nettikauppias ja hamstraava äiti

Minulla on paha tapa, mieluisen kuosin osuessa kohdalle, ostaa samaista kuosia useammassa värissä. Tätä keijua äidyin hamstraamaan limenvihreänä, beigenä ja vaaleanpunaisena. Viimeksi mainittu odottelee vielä hyllyssä kuosiähkyn ehkäisemiseksi. Kaksi ensin mainittua päätyi jo paidoiksi. Limenvihreän kaava on vanha luottokaava Ottobrestä 1/2008. Blogiinkin se on päätynyt jo kahdesti tässä ja tässä.


Beigepohjaisen paidan kaava on myöskin vanhoja luottokaavoja, Powder Puff Ottobrestä 6/2008. Blogiin ei ole päätynyt aiemmin kuin tämä sydänpusero. Kaavakin on itse asiassa sama 98 cm, vaikka tämä paita on 122 cm. Olen lisännyt vain pituutta hihoihin ja helmaan. Kätevää, kun tyttö on tuollainen kuivan kesän orava :)


Näistä paidoista tuli otettua sovituskuvia enemmän kuin mitä lääkäri määrää, joten joukosta löytyi muutama julkaisukelpoinenkin.


Tässä neiti mielipuuhassaan (ja minun mielipuuhassani) avaamassa nettikauppojen paketteja.


Tässä sitten olikin jo oma nettikauppa pystyssä. Nuken vaatteita käärittynä kauniisti silkkipaperiin ja pakattuna postituspussiin. Nettikaupasta tulleesta pahvilaatikosta on tullut postilaatikko.


Limenvihreästä paidasta sitten oikein perinteisiä poseerauskuvia niin kuin vain eskarineiti osaa :) Molempien kuvien housutkin tietty itse ommeltuja. Niitä en ole viitsinyt sen enempää tänne blogiin kuvailla.


3 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Nuo sydänhousut on vissiin myös omaa tuotantoa? Ihania kuoseja ja värejä. Mun pitää kans ryhdistäytyä tuon neidin vaatteiden ompelun kanssa. Olisko ompelutreffit mitään? ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista :) Juu, sydänhousut on myös omaa tuotantoa. Tuohon limenvihreään keijupaitaan tein itse asiassa samanalaiset, mutta vastaväreillä eli tummat housut ja vaalea sydän. Tuli nyt vain kuvat otettua noiden tähtihousujen kanssa.

  Ompelutreffit kuulostaisi ennemmän kuin hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset paidat. Minullakin on kaapin kätköissä tuota harmaapohjaista keijua, täytyykin kaivaa se esiin.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)