tiistai 28. lokakuuta 2014

Ritari vol. 2 ja raglanpaita vol. N

Aikoinaan tuli tehtyä aika paljon kankaanpainantasabluunoita. Hirveän työläitä tehdä ja yleensä niitä tuli käytettyä vain kerran. Tämä lohikäärme on poikkeus. Ensiksi tein tämän hienon paidan ja sittemmin painoin samalla sabluunalla myös kurahousuihin lohikäärmeen. Kurikset jäi kuitenkin kuvaamatta. Noshin linnatrikoosta piti alunperin tulla ihan peruspertsapaita, mutta kun se tuntui kuitenkin tylsältä niin johan syttyi hehkulamppu. Syntyi ritaripaita vol. 2.Mulla on jonkinlainen fiksaatio tehdä raglanpaidat yleensä aina niin, että miehusta ja hihat ovat eri kankaasta. Tästä johtuen jokaista kangasta jää yleensä aina joko etumuksen & takakappaleen tai sitten hihojen verran. Kiusallista.... Yritin ratkaista ongelmaa tekemällä linnatrikoon jämistä ensin tämän:


ja sitten mustan trikoon jämistä tämän:


No ei toiminut kauhean hyvin. Nyt mulla jäi puolestaan sateenkaariaaltoa ja irvikissaa.... :D Samaan tyyliin toteutettuna pojalle vielä Bulldogia ruskeilla tähtihihoilla ja vihreillä resoreilla:Supaheroa harmailla tähtihihoilla ja oransseilla resoreillaSupaherosta jopa sovituskuva, mikä on harvinaista herkkua meidän ison pojan kanssa. Useimmiten ei äidin bloggausprojektit oikein kiinnosta...Nämä edeltävät paidat ovat olleet meillä käytössä viime vuoden. Löysin vielä kovalevyltä kuvan tästä kivasta pöllöpaidasta. Se on jostain kahden-kolmen vuoden takaa, mutta jäänyt bloggaamatta armottoman huonon kuvanlaatunsa vuoksi. Väri oikeasti kaunis turkoosi ja resorit kauniin vihreät. Lisään nyt kuitenkin tähän loppuun, kun sopii päivän "teemaan" :)2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja paitoja. Ja todella hieno tuo lohikäärme ja hauska idea tuo yhdistelmä. Ja voi vau, miten pitkä teidän nuorimies on jo!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)