maanantai 5. tammikuuta 2009

Kesää muistellessa

Ihan ensiksi edelliseen postaukseen liittyvä linkki, jossa on tosi hyvät ohjeet neulahuovutukseen. Villa Kianan sivuilla on muutenkin toinen toistaan ihanampia neulehuovutustöitä. Ne saavat minun pienet sydämeni näyttämään aika surkeilta, mutta jostain sitä on aloitettava :) Kiana näyttää käyttävän huovutukseen yksittäistä neulaa. Minulla on sellainen neulain, jossa on yhteensä seitsemän neulaa yhdessä. Huovutus on sillä paljon nopeampaa, mutta veikkaan, että yksittäisellä neulalla on helpompi tehdä yksityiskohtia.

Tonttupuku-postauksessa väitin, etten tee pojalle enää yhtään paitaa paljon käyttämälläni Ottobren kaavalla. No löysinpä vielä kaapista jo kesällä leikkaamani paidan osat ja nyt kun täällä vesirokon vuoksi edelleen vietetään hiljaiseloa, ommella hurautin paidan valmiiksi. Eikös tämä ole nyt ihan oikea-aikainen, kauppoihinhan alkaa juuri tulla kevät/kesävaatetta ;)

ei kai pikkupoikia aina tarvitse pukea tummansiniseen tai harmaaseen?

2 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta huovutuslinkistä, aika upeita juttuja siellä oli!

    Monesti olen kiitellyt ompelu- ja neulontataitoa siitä, että lapsille on saanut muitakin värejä kuin niitä vaateteollisuuden valitsemia... Kivan näköinen pusero, ja hyvän näköinen kaava.

    VastaaPoista
  2. Tuo on ihan totta, että itse tehden saa persoonallisia vaatteita. Välillä kyllä on sellainen olo, että on kuitenkin vähän kangasteollisuuden armoilla, kun mieluisia kankaita ei tahdo löytyä (varsinkaan pojille).

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)