perjantai 2. tammikuuta 2009

Huovutusharjoitus

Olen halunnut kokeilla neulahuovutusta siitä lähtien kun näin Ykkösen aamu-tv:stä miten helppoa ja yksinkertaista se on. En ole ollut ilmeisestikään yksin liikkeellä, koska hahtuvaista on ollut tosi vaikeaa löytää, useimmat värit ovat olleet kaikista käymistäni kaupoista loppu. Alkuviikosta kuitenkin tärppäsi ja sain hankittua lähes kaikki haluamani värit. Uuden vuoden aattoiltana piti sitten heti päästä kokeilemaan. Mies kyllä vähän näytti siltä, että hauskempiakin uudenvuoden viettotapoja olisi. Vaan mitä ne miehet mitään ymmärtää ;)


Ensimmäinen kokeilu oli meidän neidin harmaisiin ja mielestäni vähän liian tylsiin villasukkiin tehty vaaleanpunainen sydän. Kokeilutyöksi olen näihin tosi tyytyväinen. Pientä hienosäätöä vielä; sydämistä ei tullut ihan samankokoisia ja ensiksi tehdyn reunat jäivät vähän epämääräisiksi. Kaiken kaikkiaan homma oli kuitenkin lapsellisen helppoa ja seuraava työ valmistunee jo ongelmitta.


Sukat ovat muuten anopin kutomat, omien lampaiden villasta. Tai no lampaat on kyllä mieheni veljen, mutta kuitenkin. Sata prosenttista villaa ja todella lämpimät. Kiitokset anopille :)

2 kommenttia:

  1. Nätit! Tuota pitäisi kyllä kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tosi helppoa ja pienellä harjoittelulla saa tosi hienojakin kuvia aikaiseksi.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)