maanantai 16. helmikuuta 2009

Jack Cousteau -pipo / -hat

Armas siippa on jo pitkään pyytänyt itselleen pipoa. Tämä Jack Cousteau -pipo valmistui juuri parahiksi ystävänpäiväksi :) Siippa sai itse valita mallin ja hänestä tämä malli oli ehdottomasti paras. On se minustakin yksinkertaisuudessaan aika tyylikäs.

Dear husband has asked for a hat for ages. This Jack Cousteau hat was ready on saturday, just in time for Valentine's day :) My husband chose the pattern himself and I think he has a good taste. The hat is so simple but yet so classy.


Malli on Typyn kivasta blogista. Lankana on Sublime extra fine merino wool dk. Puikot 4 ja silmukoita lähtiessä 140. Lankaa meni melkein sentilleen 100 g. Piposta tuli sen verran reilu, että isopäinen mieskin on tyytyväinen kun kerrankin ei pipo kiristä ;)

The Pattern is From Typy's blog. Yarn is Sublime extra fine merino wool dk. Needles 4 and 140 stitches to begin with. Hat is so large that even my big-headed husband is happy; "finally a hat that isn't too tight" :)

4 kommenttia:

 1. Nätin värinen lanka! Tuo malli on tosiaan yksinkertaisuudessaan tyylikäs.

  VastaaPoista
 2. Hei vaan kaima, ja kiitos visiitistä nurkassani! Olen tässä selaillut ihaillen ateljeetasi, tosi ehtiväinen olet kun ompelet ja neulot niin paljon :). Ja pipo on tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti kummallekin kaimalle :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että pidät blogistani ja tuo neulomasi pipo on ihanan värinen. Isäni palasi tällä viikolla omansa kanssa viidakkoseikkailulta ja nyt voin siis todeta, että Cousteau- pipo malli on testattu myös puuvillalangalle extreme- olosuhteissa eli kuumassa ja kosteassa. Tuollaiseen käyttöön kannattaa kyllä neuloa suositusta pienemmillä puikoilla, mahdollisimman napakka :-) Kiitos mallini valinnasta!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)