maanantai 2. helmikuuta 2009

Mikki Hiiri mekko


Viikonloppuna valmistui pitkään tekeillä ollut tunikamekko tytölle. Mallina sama muffinsi tunika Ottobre 1/2008:sta kuin tässä ruusumekossa. Meillä ollaan perheessä kovia Mikki-faneja (Esikoinen tosin tykkää enemmän Akusta, koska Taikaviitta on kuulemma niin cool...) Mekko saikin eteensä etupistoin kirjotun Mikkihahmon. Kankaana oli aivan ihanan pehmeä trikoo Eurokankaan palalaarista. Sieltä tekee usein parempia löytöjä kuin muualta kyseisestä kaupasta ;)

Maybe some words in English too? I don't think there are that many foreign visitors at this site, but my English skills need improving. This lovely pattern was in Ottobre 1/2008. I already made one dress/tunic with the same pattern.

We are quite huge Mickey fans in our family (although our first born prefers Donald, because Duck Avenger is so cool...) I embroided an old Mickey picture to the front. Our little girl loves it.

7 kommenttia:

 1. Kaunis :). Mun on pakko kyllä tehdä tuolla samalla ohjeella mekko meidänkin tylleröiselle, on se niin suloisen näköinen. Jotenkin en ihastunut malliin lehden perusteella mutta nämä sinun versiosi ovat näyttäneet minulle sen kauneuden!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea tuollainen ääriviivakuva! Saatan hyödyntää tätä itsekin...

  VastaaPoista
 3. I just found your blog, so yes please, english as well :-)

  VastaaPoista
 4. Helinä: Kiitos :) Mekko on päällä tosi kiva, laskeutuu nätisti ja helma on juuri sen verran leveä, että neiti voi vähän "pyörittää" sitä. Mekko on aika lyhyt, lehdessä sitä mainostettiinkin tunikana. Meillä se on ollut kyllä ihan sukkisten kanssa mekkona.

  -maria-: Tosi yksinkertaisia toteuttaa. Minä ompelin käsin, mutta kuvittelisin, että olisi aika yksinkertaista tehdä koneellakin. Hyviä kuvia löytää lasten värityskirjoista tai googlen kuvahaulla, jos laitaa asetukseksi "mustavalkoinen"

  Maria: I'm so glad my efforts in English were not in vain :) You're very welcome to come back again!

  VastaaPoista
 5. Kiitti Iinu :) Meillä ollaan juuri opittu pyörähtelemään ja nyt pitäisi kaikkien mekkojen ehdottomasti olla tarpeeksi leveitä pyörimiseen ;)

  VastaaPoista
 6. Heippa taas! Käypä kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle pienoinen haaste :).
  Ja juu, mahtava idea tuo ääriviivakuva! Ei muuta kuin hyviä kuvia metsästään ja ompelukone surraamaan. No, kai ensin on vähän nukuttava ... ;).

  VastaaPoista
 7. How lovely!! I didn't get the new Ottobre and now I see everyone's sewing such beautiful things from it! I love this!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)