keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kuubalainen ilta / Cuban night


Lankomiehellä oli viikonloppuna Kuubalainen ilta uuden kotinsa ja äskeisen Kuuban matkansa kunniaksi. Meillä oli tosi hauska ilta mojitaksien, cohibojen ja salsan merkeissä. Tylsä vaatekaappini ei oikein Kuubalaisiin juhliin taipunut, joten sain hyvän syyn kaivaa jo viime syksystä ompelua odottaneet Ottobre kaavat esille. Kaava oli siis lehdessä 5/2008. Kangas on kirpputorilöytö jostain viidentoista vuoden takaa. Hmm... olenko tosiaan niin vanha, että voin sanoa ostosteni olevan viidentoista vuoden takaa?? Älkää kertoko kenellekään, omasta mielestäni olen korkeintaan 25.

My brother-in-law had a Cuban night last weekend. We were celebrating his new house and recent trip to Cuba with mohitos, cohibas and salsa. There were nothing suitable in my dull wardrobe. What a great excuse to use this nice pattern from Ottobre 5/2008. The fabric is a flea-market find dating fifteen years back. Uhh... Am I that old, so I can state that something is bought fifteen years ago?? Don't tell anyone. I still think I am 25 at most.


Juhlissa tapahtui muutakin hauskaa; minä tapasin ensimmäisen blogiystävän. Siis ihmisen, jonka blogissa olen säännöllisesti vieraillut ja joka on joskus vieraillut minun blogissani. Oli tosi hauskaa saada kasvot yhdelle blogille ja keskustella tästä blogimaailmasta yleisemminkin. Toivottavasti tavataan toistekin ja mukavaa olisi tavata teitä muitakin :)

A pleasant incident happened at the party. I met a blog-friend :) I mean a person whose blog I've been visiting regularly and who has sometimes visited my blog. It was so nice to meet face to face and had a little chat about blogs. Hope to meet her again and it would be nice meet you others as well :)

10 kommenttia:

 1. Onnistunut tunikamekko kuubalaisittain!

  Ja hauska sattuma tuo blogikaverin tapaaminen.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko ja erityisesti tuo kuosi!

  VastaaPoista
 3. Oli tosiaan hauska kohdata!

  Ja tunika näyttää kuvissa yhtä hyvältä kuin livenäkin!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kangas. Eihän sitä itse ole vanha, aika vain kuluu niin nopeasti ettei meinaa pysyä perässä.

  VastaaPoista
 5. Ihana kangas, sopii hienosti mekoksi.

  VastaaPoista
 6. ~Maria~: Kiitos :)

  Nyyti: Kiitos! Kuosi on tosiaan nätti, ei ehkä ihan minun tyyliseni, mutta kesällä tätä tulee varmaan käytettyä paljon ilman Kuubalaisia juhliakin :)

  Himmu: Kiitos! Toivottavasti tavataan toistekin :)

  Joska: Kiitos! Juu, aika kuluu nykyään niin kauhean nopeasti ja sitten sitä ihmettelee mitä ihmeen pikkulapsia nykyään päästetään esim. autonrattiin ;D

  AnniP: Kiitos :)

  Iinu: Kiitos! Heh, minä taisin voittaa meidän epävirallisen "kuka ehtii ensiksi tekemään tunikan -kilpailun" ;D No toisaalta minä olen suunnitellut tämän tunikan tekemistä jo viime syksystä, joten ei ollut kovin nopea prosessi minullakaan... Sitä paitsi suunnittelu on usein melkein kivempaa kuin toteutus.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköinen tunika!

  Minäkin huomasin taannoin olevani nk. vanha: miinuslaseja olen käyttänyt lukioikäisestä saakka, mutta nyt ilmeisesti uhkaa ikänäkö, kun huomasin pientä pränttiä lukiessani, että paperia piti siirtää kauemmas naamasta. Hohhoijaa...

  VastaaPoista
 8. -maria-: mulla on vähän samanlaisia kokemuksia näön suhteen. Lankaa ei ole saanut miinuslasit päässä neulansilmään enää muutamaan vuoteen ;)"Nuorena" sekin onnistui

  VastaaPoista
 9. Ihan ekaa kertaa vieraisilla, ja voi mitä ihanuuksia täältä löytyikään, aivan mahtavia lasten vaatteita ja tämä sinun ihana mekkosi, vai tunikaksiko sitä kutsutaan. Mutta kaikenkaikkiaan mageet sivut sinulla, paljon pällisteltävää :)
  T: Räteist ja rääsyist
  http://miisamia.vuodatus.net

  VastaaPoista
 10. Mia: Voi kiitos, kauniit sanasi lämmittävät mieltä :) En tiedä itsekään olisiko se mekko vai tunika vai tunikamekko ;D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)