tiistai 3. maaliskuuta 2009

Pikku vinkki / Little hint

Tentit ovat vieneet kaiken ajan ja vain yhden pienen ompeluksen olen ehtinyt tehdä. Siitä saatte kuvia loppuviikolla. Sillä välin ajattelin jakaa kanssanne yhden mielenkiintoisen blogilöydön. Itse käytän mielelläni Ottobren kaavoja ja ilahduinkin aika lailla, kun huomasin, että lehti oli aloittanut oman blogin. Käykääpä kurkkaamassa!

I've been really busy with exams and I haven't had much time to sew. One little garment is ready, but you have to wait until the end of the week to see the pictures. In the meantime I have a little tip for you. I use quite a lot of Ottobre patterns. Therefore I was quite happy to discover that the magazine has now its own blog. Go and check it!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa...käynpä heti kurkkimassa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, käyn kurkkimassa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä. Kovin aluillaan näytti blogi vielä olevan, mutta pitää pistää seurantaan.

  VastaaPoista
 4. Tietenkin heti piti mennä kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, heti kävin kattomassa-

  VastaaPoista
 6. Hei!
  kiva kun olit käyny kommentoimassa. Just eilen kävin sun blogissa ihastelemassa värejä ja malleja. Noi tossut oli nätit. Ite kans just pohjaan liukuetettä suunnittelen, kun liukuestekangasta ei enää myydä nettikaupoissa :/

  VastaaPoista
 7. Hyvä, että vinkistä oli hyötyä :) Toivottavasti tosiaan päivittävät tuota blogia säännöllisesti.

  kikkas: nahka on tosi hyvä liukueste, mokkapuoli tietysti alaspäin. Ainoa ongelma on se, että sitä on kauhean vaikeaa ommella käsin. Koneella onnistuu paremmin. Nahkaneula on kuitenkin ihan välttämätön sekä koneella että käsin ommellessa.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)