lauantai 20. syyskuuta 2008

Fleecetakit kylmenevään syksyyn


Meillä on yleensä ollut lapsilla haalarin alle oikein kylmille keleille villahaalarit, mutta vähän leudommille keleille fleecetakit. Sain tämän vuotiset takit viimein valmiiksi. Tytön takin kaava on Ottobre4/2007:stä. Mallissa oli alunperin huppu, mutta laitoin tähän omasta päästäni kauluksen. Huppuhan on hirveän epäkäytännöllinen haalarin alla. Kaulus ei onnistunut mitenkään täydellisesti, mutta on onneksi näyttää päällä ollessa ihan hyvältä.


Pojan takin malli on puolestaan Ottobre 3/2005:stä. Tässä ei onneksi mallissa ollut huppua, vaan sain ihan rauhassa toteuttaa muokkaamattoman mallin. Kerrankin onnistuin ostamaan kankaat, joihin kumpikin lapsista oli tosi tyytyväisiä :) Mikki jyrää!!


Tuntuu, etten tällä hetkellä koskaan ehdi koneen ääreen, mutta kuitenkin olisi kauhea tarve näperellä jotain. Ratkaisin asian kipaisemalla lankakauppaan. Saas nähdä onko Marian ateljeen neuleblogiosastolla mitään annettavaa nettiyhteisölle. Debbie Blissin langat sekä bambupuikot ovat lankabaarista. Isoveli Colori puolestaan Citymarketin Mammuttimarkkinoilta, "kun halvalla sai". Erityisen innostunut olen tuosta Debbie Blissin alpakka-silkkilangasta. Saa nähdä kuitenkin miten vaikeaa sitä on neuloa, kun kierre näyttää olevan aika löysä.

4 kommenttia:

 1. Ihanaisia Mikki-kankaita! Ja kerrothan sitten mitä tykkäsit Debbie Blissin langoista, kun neulomaan asti olet ehtinyt. En ole itse vielä koskaan niitä kokeillut!

  VastaaPoista
 2. Kivat ja pirteät kankaat takeissa! Itselläni on lasten fleecet vielä suunnitteilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista molemmmille. Juu, raportoin heti langoista kun pääsen vähän pidemmälle. Aloittelin jo vähän baby cashmerino -langalla ja toistaiseksi se on tuntunut tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Heipsan taas, blogissani on sinulle tunnustus, käypä sieltä halutessasi se hakemassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)