maanantai 1. syyskuuta 2008

Nirunarutunika vol. 2

Koko viikonloppu meni lasten liian pienten vaatteiden inventointiin, pesuun, silitykseen ja kuvaukseen. Tarkoitus olisi laittaa suurin osa huutonettiin myyntiin. Huoh, mitä puuhaa! Ajattelin kyllä, että ensi kerralla taidan viedä kaikki suoraan pelastusarmeijalle. Vähän alkoi jo tulla vieroitusoireita ompelukoneesta ;) Tänään olikin sitten pakko edes vähän tarttua koneeseen ja tuloksena syntyi toinen versio nirunarutunikasta. Tästä tuli kiva piristys neidin vaatekaappiin.


Minä en ole oikein koskaan erityisemmin pitänyt pallollisista/pilkullisista vaatteista. Mutta sittemmin kun olen vieraillut Elohiiren blogissa, olen huomannut, että meillekin on alkanut hivuttautua yhtä jos toista pallollista. Pelkästään kankaita olen ostanut lähiakoina viittä eriä pallokuosia. Jos joku ei ole vielä ko. blogissa vieraillut, niin nyt kipin kapin katsomaan, ihana blogi :)

3 kommenttia:

 1. Ihana tunika! Pilkut sopivat siihen just! ♥ Kiitos myös kauniista sanoistasi!


  Ja varo vain, pilkut leviävät teillä... Niitä on kohta vielä enemmän :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tunika. Juuri sellainen, josta mun silmä pitää :) Oot todella taitava. Saako sulta kenties tehdä tilauksia? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Voi kun ehtisikin ommella myyntiin, kankaita on nimittäin varastossa pienelle lapsiarmeijalle :) Vaan valitettavasti en tällä hetkellä ehdi kunnolla ommella omillekaan...

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)