tiistai 13. tammikuuta 2009

Marian ateljeekin THINKS PINK!

Lumppuja ja Lureksia -blogin julistama Think Pink! - kampanja nyt vain osui niin lähelle, että siihen on ihan pakko osallistua, vaikka tämä onkin arvonsa tunteva käsityöblogi. Tarkoitus on siis esitellä omasta vaatekaapista vaaleanpunainen lempivaate. Onneksi omasta vaatekaapistani kyseinen vaatekappale on käsityömielessänikin ihan mielenkiintoinen. Saanko luvan esitellä: Isoäidiltä perintönä tullut virkattu neuletakki 1950-luvulta! Tämä oli isoäidillä ahkerassa käytössä vielä silloin kun minä olin pieni. Nyt minä käytän sitä itse aina kylminä talvi-iltoina, käpertyessäni sohvalle tekemään käsitöitä tai lukemaan hyvää kirjaa.



Virkakustekniikka on minulle vieras. En ole nähnyt ohjetta tuollaisille "palluroille", mutta varmasti jostain kirjasta löytyisi. Ehkäpä jopa Mary Oljelta? Huomatkaa myös hieno puinen vaatepuu. Isoäidin tuliainen Ruotsista vuosikymmenten takaa :)


Jottei postaus jäisi ihan torsoksi, tässä vielä kaupan päälle kaikki keskeneräiset vaaleanpunaiset työt: Ensiksi pipo itselle Debbie Blissin iki-ihanasta alpakka-silkkilangasta:



Toiseksi pipo tyttärelle samasta langasta:



Kolmanneksi mekko tyttärelle. Eteen tuleva kirjonta on vähän hidastanut työn valmistumista.



Viimeiseksi prinsessamekko tyttärelle, suunnitteluasteella, mutta materiaalit alkavat olla kerättynä. Kaikki kierrätysmateriaalia.

1 kommentti:

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)