sunnuntai 21. elokuuta 2011

Cowboy ja kilpuri


Nämä kaksi paitaa ovat olleet valmiit jo pitkään. Ainakin kolmeen eri otteeseen olen yrittänyt saada näitä kuvattua, yhteensä monta kymmentä kuvaa. Vaan minun vanhalla pokkarillani ei erityisesti tuosta raitaisesta paidasta saa kunnon kuvaa, mistähän sekin johtuu? (sponsorit hoi! Lähettäkää mulle uusi järkkäri! hih!)  No, paidat on kuitenkin niin hienot, että täytyy julkaista sitten vaikka vähän huonommat kuvat.

Molempien paitojen trikoot Iinulta. Aplikaatioiden trikoot erilaisia jämätrikoita. Molempien paitojen kaava Ottobre 1/2010. Tällä kertaa ei ihme kyllä mitään muokkauksia :) Erinomainen kaava ihan sillensä. (Hihat kyllä aika lyhyet.) Kuvia en ole piirtänyt itse. Minä kun en osaa piirtää yhtään mitään :) Molemmat kuvat Cath Kidstonilta, löytyvät tästä kirjasta. Aplikaatiot on tehty ihan suoralla ompeleella niin, että aplikaation reunat jäävät millin pari irti. Cowboy paidan lasso on tehty käsin ketjupistoja kirjomalla.


Kilpurin renkaissa vanhat peltinapit isoäidin perintönappien joukosta. Vähän tuossa kilpurin lähikuvassa näkyy tukikangas enemmän, kuin mitä se oikeasti näkyy...


Pitkästä aikaa sovituskuva. Nuoriherra harjoittelee soittoläksyjään.

5 kommenttia:

 1. Ihanat paidat. Tosi taidokkaat kuvat, etenkin tuo cowboy on ihan huippu. Kunpa oppisin itsekin aplikoimaan edes jollain menetelmällä *syvä huokaus*

  VastaaPoista
 2. Kivat ja raikkaan värit paidat!

  VastaaPoista
 3. Varsin mahtavia. Erityisesti tuo cowboy kaikkine pienini yksityiskohtineen.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat paidat! Ihania aplikaatioita. Mietin joskus kun lainasin tuon kirjan kirjastosta, et noi olis tosi kivoja vaatteisiin nuo kuvat. Ajatuksen tasolle jäänyt sekin projekti täällä... Hyvä että joku saa jotain aikaiseksikin. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)