perjantai 5. elokuuta 2011

MansikkatunikaJospa tässä koittaisi bloggailla edes jotain kesän tuotoksia ennen kuin kesä on ohi... Tyttönen sai herkullisen mansikkatunikan ja niihin sopivat caprihousut. Ihanaista mansikkakangsta tuli tilattua runsaasti, parissakin eri värissä, Iinulta, olisko ollut joskus pari kesää sitten? Myös punainen ruutukangas on Iinulta. Myös tunikan kaava on Iinulta, en vain millään muista nimeä, olisko kuitenkin ollut Mamu designin? Muistaako joku nimeä? hjälp! Anyone? Aika moni näitä aikanaan ompeli, mutta yleensä pitkänä mekkona frillahelmoin. Minusta tämä lyhytkin versio on tosi kiva. Housut on Ottobrestä 3/2009. Tosi kivat hoikan tytön housut (vink vink). Tällaisia kaavoja ei yleensä paljon ole, kun kaavat on aina ihan hirmu leveitä.

7 kommenttia:

 1. kiva setti. olisko sulla yhtään enempää tuota mansikkatrikoota. mä tarviisin ihan pienen suikaleen tytön mansikkahamoista varten..tai hihoihin tai.. voin vaihtaa johonkin muuhun trikooseen.

  VastaaPoista
 2. Juu, en sitten tainnut kirjoittaa kovin selkeästi :/ Kangas on siis puuvillaa, ei trikoota. Sitä jäi kyllä muistaakseni ihan reilusti jäljelle, mikäli joustamaton kangas käy.

  VastaaPoista
 3. Herkku setti! Teitkö caprit ihan teidän neidin pituutta vastaavalla koolla?

  VastaaPoista
 4. Ihana setti ja mansikkakangas on niin suloista. Voisin veikata että kaavan nimi ois ollut Tini?

  VastaaPoista
 5. Ei ollut tarkoitus anonyyminä kommentoida :D Minä siis ylempänä kommentoin, vilahti vain viesti ennen kuin ehdin nimen lähettäjän laittaa :)

  VastaaPoista
 6. Ilona: tein leveydestä numeroa pienemällä ja pituudesta oikealla koolla, mutta olivat sen verran kaposet, että todennäköisesti oikeakin koko olisi sopinut.

  Kielo: Tini kuulostaa tutulta, todennäköisesti oli siis se. Pitäisi varmaan koittaa löytää se kaava jostain kätköistä (mekko on ollut valmis jo jonkin aikaa, kun en saanut sitä heti kuvattua)

  VastaaPoista
 7. Kaunis setti ja ah niin kesäinen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)