maanantai 8. elokuuta 2011

Late Lammas

Muutama kesävaatekuva odottelee koneella vielä että joku muokkaisi ne esitettävään kuntoon (joo kyllä se joku olen minä. Meillä on vain niin surkea kuvankäsittelyohjelma, että toivoisin, että se "joku" olisi joku muu... Mistä tulikin mieleeni, että tietääkö joku jonkun hyvän ilmaisohjelman kuvien leikkaukseen pois taustastaan?) No toivottavasti saan kuitenkin kuvat muokattua ennen kesän totaalista loppumista. On jo jotenkin syksyinen olo, vaikka oikeasti ollaan vasta elokuun alkupuolella ja meillä näyttää mittari tänään +21 C. Eli oikeasti on kyllä vielä kesä :)


Kesävaatekuvia odottellessa esittelen enemmän syksyksi tarkoitetun paidan. Late Lammas on minun oma suosikkini, lapsetkin siitä toki tykkää. Pitkään on mielessä pyörinyt idea pörröisestä aplikoidusta Latesta. Päädyin lopulta painamaan jalat ja pään kangasväreillä, vartalo on aplikoitu teddy-kankaasta ihan suoralla ompeleella.Molemmat kankaat ovat Eurokankaan palalaarista. Paidan kaava on Ottobren Night Owl lehdestä 6/2009. Lisäsin helmaan runsaasti pituutta Malli on törkeän lyhyt, en ymmärrä, etä kukaan haluasi käyttää niin lyhyttä paitaa edes yöpaitana. Muuten se on kyllä tosi hyvä ja istuva malli.

8 kommenttia:

 1. Hieno oli Late myös livenä:) Onko muuten hyvin kestänyt pesuissa tuo teddy? Ja muakin kiinnostais hyvä ilmaiskuvankäsittelyohjelma...

  VastaaPoista
 2. Joo, on kestänyt hyvin. Olen aiemmin kokeillut teddyä talvipipon koristeena, joten siksi uskalsin laittaa myös tähän vähän suuritöisempään paitaan :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava paita! Ja tuo kaava en kyllä yhtään tajua miten se niin lyhyt on... :S

  VastaaPoista
 4. Ihanan pörröinen. :) Muakin kiinnostais joku hyvä, mielellään ilmainen kuvankäsittelyohjelma.

  VastaaPoista
 5. Ihana Late <3 Tosi hyvä idea yhdistää painatusta ja teddyä. Olen joskus itsekin miettinyt Laten painamista, mutta idea on jäänyt siihen että kuvio olisi niin lattea... Teddy tuo kivaa kolmiulotteisuutta.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)