lauantai 30. elokuuta 2008

Kalapaita

Ompelin eilen illalla pojalle kivan kalapaidan. Tämä kangas oli niin herkullinen, että ihan perus trikoopaidan kaava oli tähän mielestäni ainoa oikea (sama kaava kuin tähtipaidassa). Näitä perusjuttuja on kuitenkin välillä vähän tylsä ommella. Siitä johtuen hosuin kauluksen kanssa ja se taas vähän epäonnistui. Onneksi kaulus on kuitenkin päälipuolelta ihan moitteeton. Virheet ovat sisäpuolella. En siis kyllä enää pura!

Kangas on ostettu Turkulaisesta Va-Rit kangaskaupasta Yliopistonkadulta. Ihmeellinen kauppa :) Kun astuu ovesta sisään, tuntuu kuin olisi siirtynyt jonnekin kahdenkymmenen vuoden taakse, mutta kun sitten aikansa kääntelee kangaspakkoja, sieltä löytyy kaikenlaisia aarteita. Vetoketju- ja muu tilpehöörivalikoima on tosi laaja. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos täällä päin liikkuu.


Pitkään arvoin laitanko tähän oranssin vain tummanruskean resorin. Lopulta päädyin tuohon (tylsään) ruskeaan, koska paitaa on tarkoitus käyttää ruskeiden collegehousujen kanssa.

Kävipä eilen kirjastoreissulla tuuri! Poistokirjoista löytyi paljon käsityökirjoja, kaikki vain euron kappale. Nyt minä sitten alan harrastaa kirjontaa, nypläystä, kutomista, kankaanpainantaa sekä nahkatöitä. No juu, ehken kaikkea sentään kerralla, mutta onhan sitä hyvä olla kirjoja valmiina, jotta ei sitten eläkkeellä käy aika pitkäksi :D

2 kommenttia:

  1. Mutta eihän tilaisuutta käsityökirjojen hamstraukseen voi jättää käyttämättä. Varsinkin jos halvalla saa. Vanhempien talolla olis iso määrä käsityökirjoja jotka ne jo joskus mulle lupas, en vain ole onnistunut tyhjentämään kirjahyllyä tarpeeksi. En käsitä kuka sinne raahaa lisää kirjoja kun onnistun jonkun poistamaan...

    Paita näyttää kuvassa hyvältä, perusvaatteitakin tarvitsee. Minunkin pitäisi ommella taas esikoiselle pöksyjä eikä yhtään huvittais. Niihin on ihan turha käyttää enempää aikaa kun joutuvat kovaan käyttöön.

    VastaaPoista
  2. Mullakin on kirjahyllyn karsiminen edessä. Olen luvannut armaalle siipalle, etten tuo kotiin enää uusia kirjoja, jollen sitten vie saman verran pois. Meidän huushollista kun ei kuulemma saa tehdä kirjastoa. Miksei???

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)