perjantai 23. lokakuuta 2009

Cock-a-doodle-doo!!


Meidän eskaripojalle on jo haasteellista tehdä vaatteita. Liian aikuismaisia tai tylsiä ei vielä viitsisi tehdä. Toisaalta mitkään ihan lapselliset jutut ei enää käy. Örkkimörkit ja muut monsterit sekä tummat sävyt ovat myös minun ei-ei listallani. Onneksi löytyi tämä kiva kukkokangas ja siitä se ajatus sitten lähti… Kukko ja aurinko ovat painettu Donnon Folk Art Fabric väreillä. Keltainen ei luonnossa ole noin haalea kuin kuvassa. Oranssiin ”kukkokiekuu” tekstiin piti lisiksi laittaa Sinooperista ostettuja värejä, jotta sain oikean sävyn. Nuo Folk Art Fabricin värit eivät oikein sekoitu odotetusti sävyiltään keskenään. Oli muuten viimeinen kerta, kun tällä perussabluunatekniikalla teen tuollaisia pieniä kirjoituksia, jossa vielä paljon o, e, ja a-kirjaimia. Kauheaa näpertämistä :D Kaava vanha tuttu ja turvallinen Iinulta ostettu Zoe . Sekä kukkokangas että yksivärinen harmaa palalaarilöytöjä Eurokankaasta, resori Jättirätistä.

It’s getting challenging to make clothes for my six years old pre-schooler boy. I don’t want his clothes to be too adult-like or dull but they can not be too childish either anymore. I don’t like any monster prints or dark colours. I found this fun rooster fabric and it inspired me to this cock-a-doodle-doo shirt. I printed the rooster and text with Folk Art Fabric colours. Making the small text was almost too challenging for me. Too many tiny o, e and a-letters ;D Maybe next time something easier? Pattern for the shirt was same Farbenmix Zoe that I’ve used few times before.

10 kommenttia:

 1. Eipä uskois, että paita on itse tehty ja vielä sabluunalla painettu. Meinaan, että lopputulos on niin makee, tai eihän kaupasta edes nuin hienoja paitoja saa. Mistä sinä tuota kukkokangasta löysit, kivaa?

  VastaaPoista
 2. Hieno paita! Noissa teksteissä on kyllä hurja homma sabluunan kanssa painaessa. Nostan hattua! ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva paita! Minä olen harkinnut, että pitäisi vissiin ostaa pari valmista kirjainsettiä, en ole itse viitsinyt käydä leikkelemään niitä. Mulla on muuten sama kokemus, että FolkArtin värit eivät sekoitu kuten olettaisi, en onnistunut tekemään oranssia.

  Oletko kysynyt, että mitäs poikasi tuumaisi tuosta edellisen postauksen pöllökankaasta. Itse aloin haaveleimaan, kuinka sitä voisi käyttää vaaleansinisessä painapuserossa.

  VastaaPoista
 4. Eskari-ikäiset on kyllä jännässä iässä, kun on jo aika iso muttei vielä kuitenkaan oikein iso.

  Kiva paita, ja hurjasti olet kyllä ehtinyt viime aikoina ommella!

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno paita ja siististi olet painanut kuvan ja tekstin. Melkoinen näpertely tuossa varmasti on ollut :) Tuo edellinen tunika myös tosi suloinen ja ihana kangas!

  VastaaPoista
 6. Hanna: Kiitos :) Kaupoissa onkin aika surkeat poikienvaatevalikoimat. Kukkokangas on onnekas palalöytö Eurokankaasta.

  Piia: Kiitos :)

  Marita: Kiitos :) En ole juuri tuosta kyseistä kankaasta kysellyt, sitä ei taitaisi enää riittää paitapuseroon, mutta muuten olen kyllä miettinyt jotain kivaa värikästä kauluspaitaa pojalle. Ettei aina vain sitä tylsää raidallista ;)

  -maria-: Kiitos :) Kummasti sitä ehtii, kun olen vähentänyt television katselua ;)

  Ansku: Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavan löydön olet tehnyt tuossa kukkokankaassa:)
  Se on vähän semmoista onnenkauppaa tuo materiaalin löytäminen,kun tuntuu että Eurokankaassakin parhaat on paloina ja pieninä erinä.Harmitus:(
  Kivan näköinen tuli paidasta tuolla raglanilla!

  VastaaPoista
 8. Upea!! Olet tehnyt aikamoisen työn.

  VastaaPoista
 9. Aika hieno lopputulos ja ahkera olet kyllä ollut!

  Katsoin tuota edellistä postausta ja kiva että löytyi toinenkin fani noille Henryn kankaille! Mä rakastan niitä, ja myös Milleriä ja Kaufmania...

  VastaaPoista
 10. -iinu-: Kiitos :)

  Niinu: Kiitos :) Niin se vähän Eurokankaan kanssa on, välillä löytää tosi hienoja kankaita välillä ei yhtään mitään :)

  Eliisa: Kiitos :)

  PRINSESSATRIO: Kiitos :) Miller ja Kaufmann on minun suosikkeja myös :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)