perjantai 16. lokakuuta 2009

Ritari / The Knight


Poika sai kivan uuden ritaripaidan. Mallina on taas Iinulta hankittu Farbenmixin Zoe. Etumukseen olen painanut lohikäärmeen Folk Art Fabricin kultavärillä, mikä on tietysti tilattu Donnolta. Kuva ei ihan tee oikeutta tuolle kivalle kultavärille. Poika oli innoissaan kiiltävästä paidastaan ja äiti oli tyytyväinen, koska kultaväri oli mukavaa ja helppoa käytössä. Se peitti tuon ruskean kankaan jo kahdella ohuella värikerroksella.

Ruskea kangas on Nanson trikoota Eurokankaasta. Hihojen kangas on isoisän vanhasta aluspaidasta. Se tuo minulle mieleen suloisia muistoja lapsuudesta :) Isoisäni kuoli jo joskus 80-luvun puolivälissä. Isoäiti sittemmin säilöi tätä vähän käytettyä aluspaitaa 20 vuotta ja minä sitten otin sen talteen juuri kivan kuosin vuoksi. Minulla se on nyt ollut viitisen vuotta kaapissa ja vihdoin kangas löysi arvoisensa paikan. Resori on Myllymuksujen okrankeltainen.

I made my son a new shirt with a golden dragon in front. I printed the dragon with a stencil. I used Folk Art Fabric golden paint and I can really recommend it. It was easy to use and it covered the dark brown fabric really nicely. The sleeves are made out of my grandfather’s old undershirt. It brings in mind good old memories :) My grandfather passed away already in mid-eighties and my grandmother has saved the shirt for twenty years. I’ve had it already for five years and finally I had a sewing project where this crown fabric was just right.

10 kommenttia:

 1. Hieno paita ja koskettava tarina apidan kankaasta!

  VastaaPoista
 2. VAU!! Tosi upea. Ja ihana tarina isoisän aluspaidasta. Minunkin pitää tilata tuota kultaväriä.

  - Tykkäsin myös ed. postauksen tunikastasi. Hienosti tuo kankaan herkkä kuvio siinä.- Ja on pitänyt myös kommentoida tuota tennis-paitaa. Olen usein katsonut trikoota Triteksissä, mutta kun ei ole itsellä suhdetta tennikseen, en ole ostanut kangasta. Sinä olet kyllä tehnyt siitäkin tosi kivan paidan.

  VastaaPoista
 3. Vähänkö hienoa kierrätystä ja ajatella, että paita on säilynyt niinkin kauan ja nyt sitten päätyi poikasi paitaan. Erittäin onnistunut loipputulos. Tuo okranvärinen resori näyttää kivalle, tilasin sitä itsekkin nyt vihdoin.

  VastaaPoista
 4. Kiva paita, kangasyhdistelmä on onnistunut ja kultainen kuvio on piste iin päälle.

  VastaaPoista
 5. Hieno, en ihmettele että poika tykkää. :) Bonuksena vielä muistorikas kangas.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva! Täälläkin yksi nuori mies saattaisi arvostaa tuollaista painatusta.

  Nätti myös tunikasi edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
 7. Wau! Tuo on kyllä tosi upea! Voisiko enää paremmin sopia tuo isoisän kangas mihinkään.. Ritari myös hieno ja värit on tosi kivat :) Mulla olis kans tuolla jotain metallihohtoväriä,en ole vielä ehtinyt edes kokeilla, tästähän sai itsekkin inspiksen :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille aivan ihanista kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 9. Upea lohikäärmepaita. Meillä tuo otettaisiin riemullla vastaan. Nyt harmittaa, etten itse tajunnut tilata tuota kultaväriä.

  VastaaPoista
 10. Huippuhieno!

  Kierrätyskankaat ovat ihania just siksi, että niiden muassa vaatteisiin saattaa tarttua myös mukava tarina!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)