sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Hello Kitty


Tämä Hello Kitty huppari valmistui jo loppukesällä, mutta se on ollut siitä asti niin suosittu, ettei sitä ole oikein saanut kuvattua. Tarkkanäköiset ehkä huomaavatkin, että huppari on tässäkin kuvassa vähän likainen ;) Näitä H&M:n Hello Kitty merkkejä on näkynyt muutamissa blogeissa ja pitihän minunkin sitten käydä hakemassa niitä. Ai hurja, että ne sitten ovat halpoja. Kolme merkkiä samalla hintaa kuin käsityökaupasta yksi tai vain puolikas!

Hempeän vaaleanpunainen ja kaunis suklaanruskea, ihana nurjalta pehmeäksi harjattu college on Eurokankaasta. Hupun ja taskun sisäpussien kaunis kukikas trikoo on Eurokankaan viime vuotisia Laura Ashley trikoita. Hupparin kaava on Ottobren Risto vetoketjuhuppari lehdestä 4/2008. Malli on siis poikien, mutta tälläinen perushupparihan sopii tietysti molemmille sukupuolille.

I finished this Hello Kitty hoodie already few weeks ago but it has been so popular, it is almost impossible to take pictures of it. Some of you might notice it is in fact a little bit dirty in this picture too ;) These Hello Kitty badges are from H&M. Oh boy, those are cheap! Fabrics are from a local fabric store. The floral tricot is actually Laura Ashley’s. I love it :) Pattern for the hoodie is “Risto” in Ottobre 4/2008. Pattern is for boys but totally suitable for girls too.

5 kommenttia:

 1. Tosi hieno! En yhtään ihmettele jos on ollut suosittu!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva! Mullakin on noita merkkejä, en vaan o viel raaskinu käyttää. Ja tosiaan, halpojakin olivat. Myös Tiimarista olen bongannut halpoja kangasmerkkejä.

  VastaaPoista
 3. Hieno huppari! Kivasti sopii kaikki nuo kankaat yhteen, ja noi merkit varmasti käytäjälle mieleiset..

  VastaaPoista
 4. Prinsessatrio: Kiitos :)

  Sannu: Kiitos :) Hyvä vinkki tuo Tiimari. Pitäisi varmasti koluta siellä tarkemmin, tuntuu että sieltä löytyy uskomattomia tavaroita. Minä vain kun en ole mikään askartelija, niin ei tule käytyä siellä niin usein.

  Ansku: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mansikkasuklaa väritys, rupesi tekemään mieli jäätelöä :) Malli näyttää kivalta, täytyykin vilkaista kyseisestä lehdestä kaava.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)