maanantai 12. lokakuuta 2009

I heart Tennis


Me kaikki pelaamme tennistä; minä, mieheni, vanhempani, appiukko, lasten sedät ja täti. Esikoisellekin on jo ostettu maila ja hän on vähän päässyt sitä myös kokeilemaan. Kylläpä riemastuin kun löysin tämän Nanson palakankaan Linnan-kankaasta Raisiosta.

Pohjana paidan kaavalle käytin aluspaidan kaavaa Ottobresta 4/04. Alun perin paidasta piti tulla t-paita, mutta kun se ei valmistunut kesäksi, minun oli oikeastaan pakko lisätä pitkät hihat :). Lisäksi suurensin hieman kaula-aukkoa. Tennispallot ovat fleeceä ja ne on tikattu paitaan käsin mukaillen tennispallokuviota.

We all play tennis, me, my hubby, my parents, my father-in-law, my brothers-in-law and sister-in-law. Our boy has his own racket and he has started to play a little too. Therefore I was thrilled to find this fabric in a local fabric shop.

As a basis for this pattern was an underwear T-shirt in Ottobre 4/04. I enlarged the neckline and added long sleeves. Well, this was supposed to be a T-shirt for the summer, but since I didn’t finish it in time, I kind of had to add long sleeves :) Tennis balls are made with fleece and they are handstitched to the shirt.

5 kommenttia:

 1. Mä on monesti kattonu tuota kangasta mitä siitä keksisi tehdä, itse kun en tennis fani ole, mutta tämä on aivan loistava!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kun olet taas päivittänyt blogia :) Tuo paitahan sopii teidän pojalle sitten ihan justiinsa eikä melkein. Hyvä värisyhdistelmä ja kiva idea nuo pallo-applikoinnit!

  VastaaPoista
 3. Hassun hauska paita! Ja tunnustusta koko blogillesi löytyy omastani! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen tuota trikoota hypistellyt useammin kuin kerran kangaskaupassa, värit ja kuosi muutenkin on niin kivat. Muttamutta... sanoma ei oikein kolahda kun en edes pelin sääntöjä tunne. On sitten jäänyt kauppaan - hyvä jos jollekin muulle sopii!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kivoista kommenteista :) Täytyy tunnustaa, että kyllä minullakin olisi varmaan jäänyt kauppaan kaikki "I love golf" tai "I love football" tms. kankaat ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)