tiistai 26. elokuuta 2008

Herkkä puhvihihapaita

Tämän kauniin puhvihihaisen paidan malli oli Ottobre 1/2008:ssa. Lehdessä se oli tosin esitelty tosi huonosti. Paidasta oli tehty yksivärinen ja ainoassa kuvassa se oli liivihameen alla. Malli on kuitenkin tosi nätti. Edessä ja hihoissa vähän rypytystä. Hihojen rypytys on tuossa keskisaumassa, joten tämä ei ole ihan perinteinen puhvihihapaita. Huomaan, että olen esitellyt niin paljon Ottobren kaavoja, että saisivat kohta ruveta maksamaan minulle provisiota ;)

Meidän hentoiselle ja vaalealle tytölle sopivat tuollaiset herkät pastellisävyt tosi hyvin, joten käytämme niitä paljon talvivaatteissakin. Aiemmin vaatekaapin pääväri oli vaaleanpunainen, mutta nyt huomaan, että meille on selvästi tulossa sininen kausi. No, vähän täytyy sentään maustaa vaaleanpunaisella. Meillä äiti tykkää vaaleanpunaisesta varmaan vielä enemmän kuin tyttö. Minä kun olen niitä 70-80-luvun lapsia, jotka joutuivat kulkemaan retroväreissä, vaikka olisin itse halunnut pastelleja. Tyttö varmaan sitten isona ei voi sietää pastelleja ;)

3 kommenttia:

 1. Onpa nätti paita! En tosiaan edes muista Ottobresta tätä mallia. Joskus lehtien kuvat esittelevät mallin luokattoman huonosti.

  VastaaPoista
 2. TAAS aivan ihkusöpökarkkipaita! Ihania kankaita. Tuota prinsessapaitaa tuossa alempana ihailen kanssa! ...ja kyllä ruotsalaisetkin blogeissaan ottobrietä mainostaa eli suosittuja on kaavat tälläkin puolen lahtea. Hmmm... tarviskohan tilata...

  VastaaPoista
 3. -maria-:Kiitos! Juu, niin esittelevät. Itse olenkin ottanut tavaksi lehden lukemisen jälkeen katsoa hienokammalla läpi ne piirretyt kuvat. Niistä usein näkee mallin paremmin kuin valokuvista.

  Taru: Kiitos kehuista! Täytyy pukea tyttöä niin kauan näihin söpösiin vaatteisiin kuin se on mahdollista. Kohta se on mustissaan kulkeva teini, joka vähät välittää äidin mielipiteistä ;)

  Iinu: Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)