tiistai 19. elokuuta 2008

Trikoopaita linjalla jatketaan

Tämän päivän puhdetyö: trikoopaita pojalle. Näitä eksyy varmaan tulevaisuudessakin aika monta tänne blogiin, kun pojan paidoista alkaa suurin osa olla liian pieniä. Pitäisi siis syksyksi uusia pääosa vaatekaapista. (No ehkä osan sentään ostan uutena kaupasta.) Tämän paidan väritykseen olen tosi tyytyväinen. Poikien trikookangasvalikoimat on lähes olemattomat ja poikien vaatteisiin piristystä täytyykin hakea väreillä tai sitten väsätä printtejä tai aplikaatiota. Rakastan raglanhihaisia paitoja :) Niissä kuvioiden ja värien vaihtelu on niin helppo toteuttaa.Poika ihastui paitaansa. Sanatarkka lainaus hänen kommentistaan: Hieno! Äiti sä olet sitten taitava! ;) Kylläpä lämmitti äidin mieltä! No tosiassa tuo kaulus kyllä lerputtaa. Tämä on sama malli kuin tähtipaita mutta pienensin kaula-aukkoa. Kaula-aukko olikin sopiva kunnes ompelin siihen resorin. Oma epäammattimainen tulkintani tilanteesta onkin, että resori oli vähän liian iso. Oppia ikä kaikki! No paita on kuitenkin ihan hyvä arkipaita.


Huomaathan miten kivasti vauhtiviikarin likaiset housunpolvet sointuvat paidan beigeihin raitoihin!

4 kommenttia:

 1. Onpas hienoja ompeluksia! En osaa ommella ompelukoneella tai saumurilla tippaakaan, joten pitänee vain tyytyä ihailemaan muiden luomuksia...

  VastaaPoista
 2. :D Ihana kommentti, ja kiva paita!

  Mutta poikien kangasvalikoima on aika ankea. Väreillä melkein täytyy tyytyä leikkimään, tai sitten tosiaan tehdä itse printtejä. Yksi meidän viisveen suosikkipaidoista on turkoosi paita, johon sinisellä kangasvärillä töpöttämällä yhdessä tehtiin lentokoneen kuva (jostain vanhasta Ottobresta).

  Meilläkin tuntuu taas kesällä kasvetun siinä määrin, että paljon paitoja ja housuja pitäisi tehdä. Kun vain saisi aikaiseksi...

  VastaaPoista
 3. katilein: kiitos kehuista :)

  -maria- kiitos kehuista myös! Juu tuo lentokoneprintti taisi olla Ottobren kotisivuillakin ladattavissa. Itsekin olen sitä suunnitellut joskus käyttää. Löysin muuten niitä nahanpaloja Eurokankaasta, joten tuhannet kiitokset vielä vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, raglanhihat se olla pitää. Minäkin olen jostain syystä niihin ihastunut. Paita on hieno. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)