keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Rinsessa

Tässä vielä yksi huhtikuussa valmistunut käsityö. Neiti sai kevääksi ihanaisen Rinsessa pipon. Juuri tarpeeksi simppeli malli ettei ohjetta tarvinnut koko ajan tuijottaa, mutta tarpeeksi haastava aloittelevalle neulojalle. Alkuperäinen ohje on aikuiselle joten tässä jouduin siis vähentämään silmukoita. En tietenkään kirjoittanut silmukkamäärää mihinkään ylös, mutta kaipa ne tuosta saisi tarpeen vaatiessa laskettua. Jos joku tietoa kaipaa, niin huhuilkoon kommenttilootaan :) Lankana samainen Sirdarin Snuggly babybamboo kuin edellisissäkin neuletöissä.

Yet another project finished already in April. I knitted a springtime beanie for our girl. Such a simple motif, one can knit it without looking at the chart all of the time. Yet challenging enough for a novice knitter. The yarn is Sirdar Snuggly babybamboo again.


"Pimp my beanie" Pieni tuunausprojekti. Alennusmyyntilakki näytti vähän tylsältä. Lisäsin siihen yhden roseekukkasen ja voilà!

"Pimp my beanie" A beanie, I bought at the sales, looked a little boring. I added a flower and voilà! A new and improved beanie :)

Tylsä? Boooring?

Paljon parempi! Much better!

7 kommenttia:

 1. Söpöinen rinsessapipo ja sopii hyvin tuon haalarin kanssa. Reiman tuunaus on myös hyvin onnistunut! Ja edellisen postauksen toppi hieno!

  VastaaPoista
 2. Tuo rinsessapipo on kyllä kaunis! Olen samaa mallia katsellut pidempään mutta koskaan ei ole päätynyt puikoille asti. Voi, mistähän sen kutomisinnostuksen taas jostain taikoisi!
  Kiva ja kekseliäs pipotuunauskin!

  VastaaPoista
 3. ~Maria~: Kiitos kovasti kehuistasi :)

  Helinä: Kiitos :) Niin, ne innostukset aina vähän tulee ja menee. Minä olen koko kevään vähän enemmän kutonut kuin ommellut, nyt tuntuu taas ompeluvaihde iskeneen päälle :)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Onko sulla vielä se nahkatossujen kaava täällä blogissa?
  Oon harkinnut tossujen tekoa, mutta mietin jaksanko piirtää kaavoja itse...en ainakaan jos on valmiina jossain ;).

  VastaaPoista
 5. Riikka: teknisten vaikeuksien vuoksi kaavat ei edelleenkään ole linkitettynä blogissa (voi kun lähipiiristä löytyis edes yksi tietokonenörtti...) Mutta laita mulle meiliä, niin kaivelen kaavat koneelta ja laitan tulemaan. Osoitehan oli marianateljee(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 6. Se on joskus pienestä kiinni, kuten Reiman somistus osoittaa. Myssy sai ihan eri luoteen kukkasen kanssa, kiva!

  Mie kudoin joskus rinsessapipon itselleni mustana. Tosi toimiva malli, pipo on ollut kovassa käytössä. Ja on edelleen: näillä keleillä ulkona pidettävät teatteriharjoitukset todellakin vaativat pipoa!

  VastaaPoista
 7. Himmu: Joo, rinsessa vaikutti tosi kivalta mallilta ja ennen muuta sitä oli mukava neuloa. Pitäisi varmaan tehdä itsellekin.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)