torstai 7. toukokuuta 2009

Tunnustus / award

Eliisa oli antanut minulle tällaisen :) Voi kun nämä tunnustukset aina lämmittävät mieltä. Turha kai tässä on yrittää valehdella, että ihan vain omaksi iloksi tätä blogia pitelen... Olen siis nöyrän iloinen, että jonkun mielestä juttuni ovat mielenkiintoisia tai inspiroivia. Kiitos Eliisa!


Viimeksi jäin hetkeksi miettimään kenelle jatkaisin edellisen tunnustuksen ja sitten se jäi kokonaan antamatta. HÖH! Nyt en kyllä tee samaa virhettä. No Eliisa jakoi tunnustuksen jo kaikille, jotka minulla ihan ensimmäiseksi tuli mieleen se antaa. Kun sitten tarkemmin katselin omaa blogilistaani löytyi sieltä kuitenkin muutama jotka mielestäni ansaitsevat tunnustuksen siinä missä Eliisan nimeämätkin.

Vinttikamarista ja verstaalta. Kiva blogi, jossa monipuolisesti erilaisia käsityötekniikoita.

Kättentöitä. Ihan uusi blogilöytö, jossa kivoja itse ommeltuja lastenvaatteita

Hikeä ja puikkojen kilinää. Kiva, myös vasta viime aikoina löytämäni blogi, jossa monin eri käsityötekniikoin tehdään kivoja lastenvaatteita.

Eliisa gave me this award. I'm thrilled :) Thanks! Tusen tack! Danke schön! Merci beaucoup!

5 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksestasi :) !! Ja kiitos kivoista itselleni uusien blogien esiinnostamisesta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Mukava, että löytyi sinulle uusia blogeja. Uusien ompelublogien löytäminen on aina yhtä mukavaa. Kunpa meitä blogisteja tulisi paljon lisää :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta se lämmitti mieltä :) Laitoin sen sinulle myös takaisin! Onko sulla muuten kaavaa nuihin nahkatossuihih? Mulla sattuis olemaan nahanpalasia ja nahkaneulakin kaapissa.

  VastaaPoista
 4. Juu, tein niihin itse kaavan, laita mulle sähköpostia, niin voin laittaa sen tulemaan. Tarkoitus olisi joskus linkittää kaavat tänne blogiinkin, mutta kun tekninen osaaminen ei riitä :(

  Sähköpostihan oli marianateljee(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 5. Laitoin postia :) Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)