perjantai 8. toukokuuta 2009

Mekko Helmillekin / Dress for Helmi too


Muistatteko tämän mekon? Helmi, pikku neidin nukke tarvitsi tottakai myös omansa. Samat kankaat, mutta hiukan yksinkertaisempi malli. Kaava on ensimmäinen yritykseni tästä vähän aikaa sitten esittelemästäni kirjasta. En ollut tähän kaavaan kauhean tyytyväinen, se ei oikein istu, mutta loppujen lopuksi väliäkö sillä, kysymyksessähän on vain nuken mekko! Pikku neiti on kuitenkin erittäin tyytyväinen :)

Do you remember this dress? Helmi, our little girls doll, needed of course a dress on its own. I used the same fabrics but a little simpler pattern. It is my first attempt out of this book I showed you a little while ago. I wasn't completely satisfied with the pattern. The dress doesn't fit too well. Well anyway, who cares? It's only a dress for a doll! Our little girl is very happy anyway :)

7 kommenttia:

 1. Suloinen nuken mekko. Ja täytyy vielä kehua tytön mekkoakin. Tykkään siitä tosi paljon. Ja se ed. postuksen pipo on kaunis! Olen joskus palmikkoa neulonut (siihen numero 3. vllapaitaan) ja tuollainen pipo olisi varmasti virkistävä neuloa. Se kukkatuunaus oli myös tosi kiva.

  VastaaPoista
 2. On varmaan neiti onnellinen, kun on sitten samikset! :)

  VastaaPoista
 3. Eliisa: Kiitos kauheasti kaikista kehuista, ihan jo punastun ;) Pipo oli tosi mukava neuloa, suosittelen lämpimästi!

  ~Maria~:Juups, on se vaan niin hienoa, kun on samikset. Pitäisikö tehdä vielä äidillekin ;)

  VastaaPoista
 4. Siinäpä onnelliset uusien mekkojen omistajat :) Suloista!!!

  Siulla oli joku aika sitten postaus kerho/tarhatossuista ja puhuit siinä että siulla olisi niihin tekemäsi kaavat. Löytyykö niitä kaavoja täältä siun sivuilta? Olisin tosi innostunut kokeilemaan saisinko tehtyä Iipolle päiväkotiin syksyksi tossut, mutta en ole löytänyt mistään hyvää kaavaa eikä meillä ole mitään mistä voisin ottaa malliakaan.

  VastaaPoista
 5. Heh, kylläpä ne tossun kaavat on nyt suositut, olet jo kolmas tällä viikolla, joka kysyy :) Juu, oli alunperin tarkoitus linkittää ne tänne sivuille, mutta kun minä onneton tietotekniikkatumpelo en osaa, enkä ole toistaiseksi löytänyt ketään neuvomaankaan. Elikkä laitappa mulle meiliä niin laitan ne kaavat sulle sähköpostiin. Osoitehan oli marianateljee(at)gmail(piste)com.

  VastaaPoista
 6. Söpöt mekot. Minustakin on kiva tehdä samanlainen vaate tyttärelle ja nukelle, kun usein jää niitä jämäpalojakin.

  Blogisi on oikein inspiroiva, olet taitava tekijä!

  VastaaPoista
 7. Outi: Lämmin kiitos kauniista sanoistasi :) Minä olen nyt vasta päässyt tekemään näitä "samis" vaatteita, kun nukke jokin aika sitten kotiutui meille tytön syntymäpäivälahjana.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)