maanantai 25. toukokuuta 2009

Kaavat / Free Patterns

Tossujen ja volkkaripakun kaavat ovat nyt löydettävissä sivupalkista. Otathan huomioon, että kaavat on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön, voit siis tehdä itselle tai lahjaksi, mutta et myyntiin. Mikäli tekemäsi tossut tai paku päätyvät blogiisi, viittaus tänne olisi erittäin arvostettu. Olisi myös kauhean kiva, jos jättäisit merkin itsestäsi kommenteihin, jos aiot käyttää/olet käyttänyt jompaa kumpaa kaavoista. Olisi kauhean hauskaa tietää mihin kaikkialle kaavat tulevaisuudessa päätyvät :)

Minä olen tehnyt näillä kaavoilla kahdet eri kokoiset tossut, en siis ole testannut kaikkia kokoja. Mikäli sinulla on jotain ongelmia/parannusehdotuksia kaavojen kanssa, lähetä ihmeessä sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoitteeseen.

Kaavat eivät tällä hetkellä sisällä ohjeita. Teen lähitulevaisuudessa tossujen tekoon lyhyen tutoriaalin, mutta sitä ennen hätäisimmät voivat katsoa ompeluohjeita tästä kuvasta:You can now find patterns in the sidebar both for the leather shoes and the camping wagen. Patterns are intended for private use only. You can not sell things made with these patterns. If you post something made with these patterns in your own blog, a reference here would be highly appreciated. I would also like you to leave a comment to this posting if you are going to use/have used either of the patterns. I would really like to see where my patterns travel :)

I've used two sizes out of the leather shoes pattern. So, I haven't tried all sizes myself. If you have any problems/comments/improvement proposals, please send email to me. Address can be found on the sidebar.

Leather shoes pattern doesn't include any instructions. I will make short tutorial for sewing the shoes in the near future. In the meantime you can use the picture above as exemplary.

13 kommenttia:

 1. Iinu: Kiitos :) Itse tein syksyllä juuri sellaiset, päällinen paksua sisustuskangasta ja pohjat nahkaa (juuri nuo, jotka ovat kuvassa väärinpäin) Toimii tosi hyvin niinkin, ainoastaan likastuvat helpommin kuin nahka.

  VastaaPoista
 2. Oletpa ihana, kun kaavat laitat tarjolle! Mä oon tosin yrittänyt tuota innostusta vielä välttää, kun projekteja on muutoinkin sata suunnitteilla tai kesken.... ;)

  VastaaPoista
 3. Aikun ihanat tossut ja ah mikä koriste. Miul on tuolla tallissa vw kupla -65 ja veljelläni oli tuollanen paku nuorempana. Isällä ja sedällä volkkarit jne...

  VastaaPoista
 4. Jihuu, jee ja jippii!!! Olen metsästänyt tossujen kaavoja. Kiitos!!! Varmasti teen tossuja jossain vaiheessa, mutta aikatauluni on aina kovin venyilevä ja viipyilevä. Mutta kun hommasta suoriudun, kerron sinulle ja linkitän ohjeen blogiisi, varmasti ja ilolla :)

  VastaaPoista
 5. Blogissasi on uusi, ihanan kesäinen ilme. Se saa hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 6. ~Maria~: Juu, noita projekteja on aina vähän liikaa :) Vaan parempi niin päin, kuin että ei keksisi mitään näperreltävää.

  Christina: Hauska löytää toinen VW harrastaja :) Meilläkin noita kuplia löytyy perheestä ja suvusta oikea liuta, itsellänikin oma '67

  Peanut: Mukava, että kaavat tulevat tarpeeseen. Viipyilevät ja venyilevät aikataulut ovat tuttuja täälläkin päässä. Nyttenkin jäi tytön tossut odottamaan uutta inspiraatiota ;)

  Himmu: Voi kiitos! Itsekin olen kovasti tyytyväinen, kun vihdoinkin sain blogin ilmeen uudistettua.

  VastaaPoista
 7. Tulostelin juuri kaavat. Nyt toivon että löydän aikaa tekemiseenkin. Ilmoittelen jos saan joku pv jotain valmiiksi saakka. Nyt ehdin vain tutustumaan blogiisi :) Mukavaa loppukesää.

  Katja

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaavoista, miun tekele löytyy inkeroinen.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Hei, laitoinkin jo kiitosta tossukaavoista tuonne aikaisempaan tossuaiheeseen, mutta siis suuri kiitos kaavoista. Sainkin omat tossut valmiiski ja olen oikein tyytyväinen niihin. Tosin seuraavia tossuja en tee kokonaan nahasta vaan todennäköisesti teen sinun malliasia mukaillen! Lisäsin blogisi omaan blogilistaani. (jos et halua, niin laita viestiä blogiini)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaavasta! Heti pitää panna kokeiluun, jos onnistuisin tekemään itse lapsille tossut :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaavasta. Tämä menee heti testattavaksi.

  Kaupan "tarhatossut" ovat sen verran helposti hajoavia, (myös ne kalliimmat mallit) että on ihanaa kun onnistuu itse tekemään tossut. Juuri tällaista kaavaa olen etsinyt!

  VastaaPoista
 12. Onkohan kaavassa saumavarat mukana?

  VastaaPoista
 13. Kaavoissa ei ole saumavaroja mukana. Nahkassa saumavaroiksi riittää pari millimetriä.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi!

Thanks for your comment!

Tackar och bockar! (Du kan kommentera också på svenska)